pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea.
Home
 

Invitatie la Evenimentul SUCCES PROFESIONAL SI INTELIGENTA EMOTIONALA

samoila alexandru

Buna ziua,

      numele meu este Samoila Alexandru, sunt presedintele Asociatiei non-profit EDU Invest.

      Am organizat in data de 17 dec 2014 un eveniment caritabil pentru a strange banii necesari achizitionarii unei tije cu potential de expandare pentru copilul C.M. Claudiu, aflat in plasament la D.G.A.S.P.C. S.4.

    Detalii despre situatia copilului gasiti in pagina http://eduinvest.ro/claudiu/

  Evenimentul se numeste SUCCES PROFESIONAL ȘI INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ si se va tine in Sala Aula Magna a Universitatii Romano-Americane (450 locuri) avand ca invitati speciali pe dl Gabriel Cotabita, Mihai Dumitrescu si Nawaf Salameh, mai multe detalii in pagina http://eduinvest.ro/evenimente/succes-profesional-si-inteligenta-emotionala/ .

Participând la eveniment ai ocazia să afli cum :
a) inteligenţa emoţională ne afectează modul în care ne comportăm, determină complexitatea relaţiilor noastre cu ceilalţi, modul în care facem acele alegerile care ne aduc rezultate pozitive în viaţă.
b) inteligenţa emoţională determină performanţa individuală!
Câtă influenţă are inteligenţa emoţională în determinarea succesului profesional?
Răspunsul pe scurt: Are o foarte mare influenţă! Se foloseşte de capacitatea de a-ţi focusa energia într-o singură direcţie cu rezultate grozave.

  Va rugam sa ne sprijiniti in promovarea acestui eveniment, va putem oferi un loc pe site-ul nostru in pagina partenerilor si un loc in primele randuri din sala (in baza unei confrmari trimise cel tarziu la data de 16.12.2014 la adresa rezervari@eduinvest.ro).

  Fiecare participant doneaza, daca doreste, in baza propriei constiinte, neexistand decat o recomandare in baza unui calcul matematic pentru a putea achizitiona tija in valoare de 18.600 RON.

December 12, 2014 This post was written by Categories: Educational No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current day month ye@r *

Top