pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea.
Home
 

THE DREAM TEAM – eveniment caritabil

THE DREAM TEAM, cum să îți construiești o echipă fantastică
– eveniment aproape gratuit –

Este seminarul care combina dorinta oamenilor de a se dezvolta cu latura responsabilitatii sociale.

Astfel, o mare parte din problemele cu care se confruntă copii sunt legate de lipsa de apartenenta la o familie. Cea mai importanta perioada in viata unui copil abondonat sunt primii ani de viata, perioada in care dragostea si grija celor din jur il vor determina sa isi contureze personalitatea si sa-si dezvolte abilitatile pentru a supravietui in societate. Ajutandu-i sa se reintoarca in familie, pentru perioade determinate de timp, copiii nu ar mai trai cu sentimentul abandonului, ci ar creste la fel ca si alti copii care au avut sansa sa fie inconjurati de familie.

Cea mai mare dorinta a fiecarui copil este sa stea alaturi de parintii lui. Astfel, acest frumos eveniment vine in preintampinarea nevoii copiilor de a creste in familia lor.

THE DREAM TEAM este un eveniment caritabil in cadrul caruia nu doar ca vei dobandi informatii valoroase, dar vei avea ocazia sa faci o fapta buna, participand vei ajuta un copil sa se reintoarca in sanul familie.
Secretele dezvoltarii unei echipe de vis iti vor fi dezvaluite de speakerii acestui seminar: Lorand Soares Szasz, Bogdan Comănescu, Paul Ardeleanu, Eliza Nițescu.

Rezerva-ti un loc acum: www.eduinvest.ro/conferinta

April 3, 2015 This post was written by Categories: Educational No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current day month ye@r *

Top